5 Clash of Clans Hack programma’s op een rijtje

Je ziet ze tegenwoordig overal.  De websites en Youtube video’s die zogenaamde Clash of Clans hack programma’s staan te promoten.  Het leuke is dat het gaat om programma’s en daarom ben ik eens op onderzoek uitgegaan.

Wat werkt er nu wel?  Is het gratis of moet je ervoor betalen?  En welke tacktieken worden er zoal gebruikt?

Dat zijn een aantal vragen die ik in dit artikel wil adresseren, zodat je me misschien gaat geloven..  Dat Clash of Clans Hack programma’s gewoon niet werken!

Wil je wel iets dat werkt?  Bekijk dan deze pagina.  Ik beloof je geen onbeperkte gems,  elixers en goud.  Ik beloof je geen hack programma’s die niet werken.  Ik beloof je een ultra-geheime e-book die je Clash of Clans ervaringen op zo’n kop gaat zetten!

Waarom werken Clash of Clans Hacks niet? Leg uit!

Ik snap dat je uitleg wilt.  Ik snap dat je er heel graag in wilt geloven dat er momenteel een Clash of Clans Cheat of Hack bestaat.  En ja,  voor veel games is dat het geval.  Vroeger speelde ik bijvoorbeeld Football Manager (FM) en wanneer ik het spelletje speelde volgens de regels, dan verloor ik elke wedstrijd.  Zelfs als ik de coach van Real Madrid was.

Wat ik toen deed,  was Google raadplegen.  Ik was op zoek naar een hack of cheat voor dat specifieke spel.  En die vond ik.   Het was een klein programaatje waarmee ik de snelheid,  kracht,   schottechniek enzovoorts van mijn spelers kon wijzigen.

Sindsdien won ik elke wedstrijd, omdat ik mijn spelers veranderde stuk voor stuk veranderde in superhelden..   Of het spel er toen leuker op werd?  Niet echt.  Cheats zijn leuk en aardig, maar het behalen van je spel op eigen kracht en volgens de regels – dat is leuker!

Voor Clash of Clans ligt het echter anders.  Clash of Clans is een immens populair online spel dat wereldwijd door miljoenen mensen gespeeld wordt.  Maar Clash of Clans is tegelijkertijd ook MMORPG spel wat inhoudt dat alles online verloopt.

En de praktijk leert dat voor games die web based zijn  een cheat of hack moeilijk te ontwikkelen is.  Zeker als het relatief in vergelijking met games als GTA en  FIFA 14  om kleine games gaat.  Hackers hebben er geen tijd en geen zin in om voor zulke kleine spellen bugs te vinden die geexploiteerd kunnen worden.

Doen ze dat wel, dan kunnen ze ook snel gedicht worden.  Het gaat namelijk allemaal online: web based, weet je wel.

Maar..  je zult nu wel denken.  Leuk en aardig, maar ik geloof je niet.  Je wilt je boek aan me verkopen en daarom wil je me bewijzen dat andere hack programma’s en cheats niet werken.

Voor jou heb ik dan bewijs.  Ik snap je:  je wilt het graag geloven dat er een shortcut is, een cheat of hack die het allemaal makkelijker voor je gaat maken.  Maar de waarheid is keihard!

Hack #1:  http://clashofclanshack.social-cheats.com/

Je kunt deze website hier bezoeken.   Je ziet op het eerste gezicht een professioneel en goed verzorgde website.  De layout is helemaal in het teken van Clash of Clans en dat is mooi.

Vervolgens valt je meteen op dat er twee tellers die prominent geplaatst zijn op de pagina enorm te keer gaan.  De tellers gaan in grote snelheid om hoog.  Het stelt het aantal gems  dat momenteel door gebruikers van de hacks gegenereerd wordt.

Eerlijk is eerlijk.  Een mooie truc:  het laat je geloven dat anderen het nu gebruiken en dat wil jij ook.  Als anderen het kunnen en doen, dan kan ik dat ook.  Maar besef je: de teller vertegenwoordigt absurde bedragen aan gems die gegenereerd wordt.  Als iedereen zoveel gems zou krijgen,  hoe zou een normale speler dan ooit tegen hen opgewassen zijn (wat in de praktijk juist heel vaak gebeurt?).

Als je verder kijkt naar beneden, tref je de volgende tekst aan:

OUR CLASH OF CLANS HACK IS ABLE TO BYPASS THE CLASH OF CLANS SERVER AND FOOL IT INTO GIVING YOU MORE GEMS, GOLD & ELIXIR.
HOW TO USE OUR CLASH OF CLANS HACK TO SUCCESSFULLY GET UNLIMITED RESOURCES:
1. QUIT THE GAME BEFORE STARTING THIS HACK.
2. ENTER YOUR CLASH OF CLANS USERNAME AND CLICK “CONNECT”
3. INPUT THE AMOUNT OF RESOURCES YOU REQUIRE AND CLICK “HACK NOW”
4. TO COMPLETE THE HACK, UNLOCK THE “FINISH HACK” BUTTON AND CLICK IT.
ONCE YOU COMPLETE THE ABOVE, RE OPEN YOUR GAME TO SEE YOUR UPDATED RESOURCES AMOUNTS!
ENJOY (Bron: Social Cheats) 

Je moet allereerst de website verplicht ‘liken’.  Als je de webpagina niet leuk vindt, dan kun je lang wachten.  De website blijft dan voor 99 000 seconden geblokkeerd.  Je zult hoe dan ook moeten liken.

Nadat je de webpagina geliket hebt,  kom je bij de eigenlijke Clash of Clans hack aan.   Je moet je gebruikersnaam invullen en de hoeveelheid gems die je wilt krijgen, vul je ook in.  En dat kan eigenlijk onbeperkt veel zijn.  Dus als je voor de grap 99999999999 invult, dan belooft de hack je die hoeveelheid gems.  Interessant.

Doe je dat en klik je op Connect, dan komt de waarheid boven tafel.  Voordat je de gems krijgt, moet je eerst een enquete invullen.  En dat zijn vaak bijzonder lange enquetes.  Soms moet je je mobiele nummer geven en kom je er een paar weken later achter dat je 12 euro per week betaalt voor een abonnement.

Nadat je een van die enquêtes doet (en soms kost het geld, dus let op!) dan merk je dat je account niet gevuld is met die zuurverdiende gems..  Ik raad het je daarom niet aan te proberen.

Geloof je me niet? Probeer het dan.  En dan zul je op dat moment beseffen dat ik toch gelijk had.

Hack #2: ClashofClans-Cheats.nl

Clash of Clans Cheats is een Nederlandstalige website die het goed doet in de zoekmachines.  Er staan een aantal informatieve,  goede artikelen op de website met betrekking tot Clash of Clans die ik je zeker aanraad om even door te lezen.  Voornamelijk het artikel voor beginnertips  is een aanrader.

Op de voorpagina van de website zie je het volgende staan:

KLIK HIER OM DE HACK TE ONTVANGEN! VUL JOUW E-MAILADRES IN EN ONTVANG DE HACK!!  (Bron:  ClashofClans-cheats.nl)

Als je erop klikt,  kun je inderdaad je e-mailadres invullen om een of andere prijs te winnen. Maar meer gebeurt er ook niet.  Probeer het maar,   je hoeft alleen maar je e-mailadres in te vullen.  Meer niet en dan kom je er vanzelf achter dat het niet werkt.  Al  met al bevat deze website wel een aantal goede artikelen die ik je aanbeveel door te nemen!

Aanrader #3:  ClashofClanstips.nl

Ken jij Clash of Clans Tips al?  Dat noem ik nou ’s een informatie website.  Aan zo’n website heb je nou echt wat.  Op deze pagina laat de eigenaar van de website ook al doorschemeren dat een echte hack of cheat voor Clash of Clans niet bestaat.  Lees ’t zelf maar.

Zie je. Niet alleen ik maak je er bewust van.  Gelukkig zijn er nog meer zulke personen online.  Als je mij en Clash of Clans Tips niet gelooft,  dan moet je ’t maar eens zelf uitproberen.

Tussendoor:  ik ben bezig met het schrijven van een e-book waarin ik al mijn tips, trucs en strategieen uit de doeken doe.  Ik ga je letterlijk alle informatie geven die je nodig hebt om succesvol te worden met Clash of Clans.  Om op een eerlijke manier bij de top te horen, dat is wat dit e-book je bij gaat helpen. Downloaden van dit boek zal gratis zijn.  Je kunt je hier alvast inschrijven!

Clash of Clans Hack #4:  Live Cheat

Live Cheat is een groot,  internationaal opgezette cheats website.   Dat lijkt in eerste instantie best wel professioneel en dus betrouwbaar.  Echter,  de claims die gemaakt worden zijn dubieus en haast (lees: vrijwel) onmogelijk.

Lees even mee met me.

Clash of Clans Hack Version 1.8 (Daily Updated 2014) Do you need additional Gems on Clash of Clans? Do not hesitate! Try the newest Clash of Clans Gems Hack. Use it to buy gems on Clash of Clans! Generate Gems for Clash of Clans directly from your browser, undetected. Clash of Clans is a popular iPad/iPhone/iPod game created by “Supercell”. It has been available internationally on the iTunes store for free since its initial v1.7 release on August 2, 2012. Clash of Clans is a strategy game where, like many other strategy games out there, the purpose is to build one’s village, unlock different warriors, raid resources from other villages, create a clan and much, much more. (Bron: Live Cheat)

Geloof je het zelf?  Probeer het dan maar. Klik op “Live Cheat”  hier boven om naar de webpagina te gaan.  Je ziet een mooie website waar je je CoC (Clash of Clans) naam in kunt typen.  Ik type een willekeurige naam in (fff78787893233jdss) waarvan ik zeker weet dat deze niet bestaat.  Het systeem schijnt ‘m,  wonderbaarlijk genoeg,  toch te herkennen en zet een connectie op.

Vervolgens type ik een onwaarschijnlijk hoeveelheid aan “gratis gems”  die ik wil bemachtigen (48834478383837833784783434).  Wederom schrikt het systeem van Live Cheat daar niet van en ja hoor,  daar komt het…

Ik moet een zogenaamde activatiecode genereren, zodat bij het Clash of Clans systeem geen alarmbellen gaan rinkelen.  Om dat te doen, moet ik een van de enquetes gaan invullen waar ik nota bene vervolgens vastzit aan een abonnement van 12 euro per week.

Als je dat doet,  zit je dus vast aan een abonnement van 12 euro per week.  Dat kost je dan een fortuin voor een paar spelletjes of ander content die je wekelijks opgestuurd krijgt.  Daarna zou je denken dat je een activatiecode krijgt.  Ja,  via SMS om je abonnement te activeren.

Daarna zul je waarschijnlijk inloggen in je Clash of Clans account en hoop je op een gigantische hoeveelheid gems. Dan kun je wat mij betreft lang wachten!

Hack #5: Clashofclans-hacken.nl