Over ons

Welkom op mijn website.  Ik ben  Alex Burke en ik speel al Clash of Clans vanaf het begin.  En eerlijk is eerlijk: wanneer je al zo lang Clash of Clans speelt, heb je een zogenaamd first mover advantage.

Doordat ik door de jaren heen enorm veel heb geleerd door te doen, weet ik wat wel en niet werkt in Clash of Clans en wat nodig is om tot de beste van de beste ter wereld te horen.

Zoals ik al vaak op mijn website probeer duidelijk te maken, is er geen korte weg (short cut) in Clash of Clans.  Er bestaan dus geen hack programma’s of cheats die je in een minuut onbeperkt gems, elixers en goud kunnen geven.

Was dat maar zo, dan sloeg het spel namelijk nergens meer op.  Dan kon in feite iedereen onbeperkt gems krijgen en zouden we alsnog van voor af aan beginnen.

Clash of Clans is niet te hacken.  Het is een redelijk populair spel, maar niet zo populair als het iOS-besturingssysteem van Apple, waardoor ervaren hackers hun tijd en moeite liever steken in het vinden van lekken in iOs, zodat zij een jailbreak kunnen uitbrengen, dan een spel als Clash of Clans (Bron: Clashofclans-hacken.nl).

Middels deze website wil ik jullie helpen door te laten zien hoe je op een “eerlijkere” manier sterker en beter kunt worden in het spelen van Clash of Clans.  Ik ga met enige regelmaat handleidingen, tutorials,  tips en trucs gratis met je delen.

Dat is het niet alleen.  Ik ben ook bezig met het schrijven van een digitaal boek waarin ik de betere methodes, strategieen en actiegerichte zaken ga behandelen.  Wanneer je dit weet, weet je eigenlijk alles wat je moet weten om de baas te worden in Clash of Clans.  Geloof me,  een hack of cheat heb je niet nodig.

Tussendoor: lees meer over mijn digitale boek  als je je afvraagt hoe je Clash of Clans kan hacken.

Het gaat allemaal om kennis. Kennis vergaar je door te leren,  te doen en te ervaren. Dat heb ik gedaan en die leercurve die kun jij gewoon overslaan, want ik deel mijn leermomenten met jou in mijn digitale boek.

Dat boek kan trouwens maar door 20 mensen gedownload worden. Dus schrijf je alvast in op deze pagina!

Nogmaals: ik ben Alex Burke. Ik ben hartstikke blij dat je op mijn website bent gekomen en hoop dat je regelmatig langskomt om te kijken wat ik hier aan tips en trucs deel!